Advies

Dé MKB Taxateur biedt niet alleen betrouwbare bedrijfstaxaties, maar ook professionele vastgoedadvisering. Met onze uitgebreide expertise staan we klaar om u te ondersteunen bij ingrijpende financiële beslissingen. Of u nu een bedrijfsobject wilt aankopen, bieden op een object, met onteigening wordt geconfronteerd, een beleggingsobject overweegt, verhuisplannen heeft, uw bedrijf wilt overdragen aan familie, wilt staken, of uw verzekeringspakket wilt herzien, ons vakkundige advies helpt u de juiste keuzes te maken.

Professionele Vastgoedadvisering van Dé MKB Taxateur

  1. Aankoop van een Bedrijfsobject: Vertrouw op ons advies bij het aankopen van een bedrijfsobject, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

  2. Onteigening en Juridische Aspecten: Bij onteigening staan we voor u klaar met deskundig advies om uw belangen te behartigen.

  3. Beleggingsobjecten en Rendement: Ontvang inzicht in potentiële beleggingsobjecten en hun rendementsmogelijkheden voor slimme investeringsbeslissingen.

  4. Overdracht van Bedrijf en Familiekwesties: Voor een soepele overdracht van uw bedrijf aan familieleden bieden wij ondersteuning en begeleiding.

  5. Verhuisplannen en Uitbreiding: Krijg helder advies bij het realiseren van uw verhuisplannen en de uitbreiding van uw bedrijfsruimte.

  6. Bedrijfswaardering en Huurwaardebepaling: Onze expertise omvat ook bedrijfswaardering en het vaststellen van de huurwaarde voor solide financiële beslissingen.

Extra diensten op aanvraag

Indien gewenst kunnen wij additionele diensten aanbieden, zoals het onderzoeken van bouwkundige en milieukundige aspecten, het scheiden van privé en bedrijfswaarden, en het afhandelen van beroepsschriften. Voor deze diensten ontvangt u een aparte offerte.

Dé MKB Taxateur voor Vastgoedadvisering en Bedrijfstaxaties op Maat

Dé MKB Taxateur biedt een complete dienstverlening van bedrijfstaxaties tot uitgebreide vastgoedadvisering. Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen bij de belangrijkste financiële beslissingen die uw bedrijf en vastgoed beïnvloeden. Vertrouw op ons voor betrouwbaar en professioneel advies op maat.